| Sign In | Join Free | My insurersguide.com |
|
| Categories | RFID Hard Tag |
|---|---|
| Brand Name: | LINKWIN |
| Model Number: | HAT3614LED |
| Certification: | CE |
| Place of Origin: | CHINA |
| MOQ: | 1000pcs |
| Price: | USD0.25/PC to USD0.5/PC |
| Payment Terms: | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram |
| Supply Ability: | 10000pcs per month |
| Delivery Time: | 10 working day |
| Packaging Details: | 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton |
| Material: | pvc |
| Frequency: | 860-960MHz |
| Size: | Customized Size |
| Protocol: | ISO 18000-6C |
| Application: | ASSET MANAGEMENT |
| Service: | encoding/printing |
RFID UHF LED hard tag HAT3614LED , RFID TAG , RFID LABEL , RFID INLAY , Tracking LED Uhf Rfid Label Tag with Led Flash Light
HAT3614LED is passive RFID tag with LED light which you can light apppionted tag,it doesn`t need extra power supplier with long lifetime,then you can find the right tag very easy by lighting the LED,and it is widely used in jewelry management and documents management
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | EL-N2ESL |
| Memory | 272-bit EPC ; 512-bit user memory; 96-bit TID |
| Application surface | Jewelry or documents |
| Mounting way | Put into jewelry bag or attaching to documents |
| Read range | Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader |
| Frequency | 902-928MHZ 866-868MHZ |
| Size | 36x 14x0.32mm |
| Weight | 0.22G |
| Material | PET+AL |
| Color | White or customized |
| IP Rating | IP67 |
| Storage temp | -20℃ to 70 ℃ |
| Operation temp | -40℃ to 85 ℃ |
| Warranty | 1 Year |
Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. |
Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|
|